0722140268 marius@ltn.ro

Vila Share Ranca

Vila Share

Vila SHARE din stațiunea Ranca este cel mai potrivit loc pentru a petrece o vacanta liniștita, bucurându-te de natura, savurând distracția sau relaxarea într-un mediu plin de prospețime și armonie. Situata la aproximativ 500 m de pârtia de ski, într-un cadru natural deosebit, ofera prilejul de a admira mirajul locului, în drum spre distracție share-uind tot ce iți trebuie pentru un echilibru special. Alegerea va aparține, fie ca doriți sa descoperiți natura, sa va antrenați pasiunile sau sa va plimbați în linitte.

Recent inaugurata, în noiembrie 2005, vila Share deschide ușile cu placere, oricarui vizitator, personalul de acolo fiind calduros, glumeț și plin de viata, oferindu-ți o stare de siguranță și încredere, dar și oportunitatea cunoașterii tradițiilor oamenilor zonei.

Este organizata pe 3 nivele și dispune de patru dormitoare (cu câte doua paturi simple, mobila brad, chiuveta), trei dintre acestea fiind situate la nivelul 3, unul fiind plasat la primul nivel; baie moderna (dotata cu cada, cabina dus, toaleta. lavoar)-situata la nivelul al treilea; toaleta de serviciu -situata la nivelul al doilea; doua living-uri, situate la primul și al doilea nivel; bucatarie complet utilata situata la nivelul doi; centrala termica complet automata; parcare, terasa, gratar încaperi în care descoperi amalgamul de prospe?ime a naturii, ce îmbina parfumul de ra?ina a brazilor cu mirosul de iarba și flori ce împânzesc vaile.

We share, you choose!/ Noi propunem, tu alegi!

Rezervări

Calendar is loading...
- Disponibil
20
- Rezervat
20
- Pending
captcha