0722140268 marius@ltn.ro

Stațiunea Ranca

Localizata pe versantul sudic al muntilor Parang, la cca. 1600 m inaltime, statiunea Ranca reprezinta un punct de atractie turistic veritabil, oferind vizitatorilor imagini impresionante si proaspete, un peisaj fin conturat de liniile muntilor ce parca intretaie cerul, jucandu-se cu norii ce din cand in cand le racoresc culmile.

Se afla la numai 62 km de localitatea Targu-Jiu, un oras plin de cultura si sculptura, in care poti vizita, intr-o liniste specifica oraselor de munte, operele recunoscutului Contantin Brancusi, Muzeul Judetean, te poti bucura de atractiile parcului central, plus alte puncte turistice in care traditia isi imprima evolutia, pentru ca mai apoi sa treci pe la numeroasele Supermarketuri sau Hypermarketuri, pentru a face plinul rezervei de alimente, pe care vrei sa le savurezi in proaspatul peisaj montan.

In statiunea Ranca Gorj regasesti locul ideal in care te poti destinde intr-un mediu relaxant, curat si parfumat de armonia naturii, acest oras aflat la inaltime ofertand pachete specifice gustului fiecarui individ, fie ca sunt ele traditionale fie ca abordeaza un stil mai modern.

Poti opta pentru cazarea intr-o cabanuta de lemn unde sa servesti mancare traditionala sau un concediu de rasfat intr-un hotel de lux, unde nu lipsesc delicatesele. Patronii acestor imobile au avut deja grija sa se adreseze unui grup tinta cat mai diversificat.

Ranca are un punct forte fara egal, si anume traseul Novaci-Transalpina-Sebes (DN67 C, 18 km de Novaci ) care ofera imagini spectaculoase, prezentand vegetatia, ca intr-un parc de talie internationala, de la baza muntelui pana pe varful muntilor, pentru ca mai apoi sa coboare spre Obarsea Lotrului, unde brazii indesesc marginile ca intr-o salbaticie in care se deschid porti naturale spre lacurile de la baza muntelui. Ca o poveste cu inceput si sfarsit, traseul ce traverseaza muntii ne umple sufletele de minuni conturate de natura si evolutie, oprind deznodamantul in Ranca, orasul din inima muntilor care nu face altceva decat sa ne prezinte o poveste arhitecturala, unde poti combina pasiunea cu distractia si relaxarea. Aici se organizeaza, pe timp de vara trasee montane, plimbari cu atv-ul, parapanta, off road, moto, cicloturism, rafting, pescuit sportiv si vanatoare, iar pe timp de iarna ski, snowboard, sanius, ski de tura, marcand evidenta unui loc ideal pentru concediul tau. Ranca nu este altceva decat o poveste cu final fericit, de unde orice turist pleaca plin de entuziasm si incarcat cu energie pozitiva si, in mod cert, dornic sa revina cat mai curand.

Rezervări

Calendar is loading...
- Disponibil
20
- Rezervat
20
- Pending
captcha